Aanmeldingsprocedure

Welkom! Wat zijn we blij dat jij bij ons geplaatst bent!

Daarbij begrijpen we dat het Fons - nu nog tenminste - niet jouw eerste keuze was. En dat je dus teleurgesteld bent, wat ontzettend vervelend is. Maar we zijn er oprecht van overtuigd dat als je eenmaal hier bent, je teleurstelling héél snel plaats zal maken voor vertrouwen: het vertrouwen dat je bij ons een prachtige schooltijd gaat beleven. Dat je ontzettend veel gaat leren en ontzettend veel gaat lachen. Dat je vrienden voor het leven gaat maken. En dat je over een aantal omgevlogen jaren, met je welverdiende diploma op zak, terugkijkt en denkt: ik besefte het toen nog niet, maar ik was op het Fons precies waar ik moest zijn. 

Om dit vertrouwen alvast op weg te helpen, organiseren wij op dinsdag 24 april om 15.00u een bijeenkomst voor toekomstige leerlingen die het Fons niet op de eerste plek hadden. Tegen die tijd krijg je hiervoor nog een officiële uitnodiging, maar zet alvast de datum in je agenda!

Vóór deze bijeenkomst moet je je nog officieel bij ons aanmelden. Dit kan tot uiterlijk 13 april op onze locatie aan de Mr. Treublaan 1 (elke werkdag tussen 14.00 en 16.00u bij onze administratie). Het werkt als volgt:

  • Vul samen met je ouders ons digitale aanmeldingsformulier in.
  • Je ontvangt per email een kopie van het ingevulde formulier; print deze uit en onderteken hem.
  • Lever (samen met je ouders) de volgende documenten in bij onze adminstratie:
    • ingevulde en ondertekende aanmeldingsformulier (LET OP: Als dit formulier niet al thuis is ingevuld, kunnen we je inschrijving niet verwerken en moeten we je terugsturen)
    • kopie van je paspoort of ander ID-bewijs
    • aanmeldformulier VO (dit heb je van je basisschool gekregen) met je schooladvies en ELKK leerlingnummer. 

Tot gauw! We kijken ernaar uit om je binnenkort door onze - en jouw! - gangen te zien wandelen!