In Memoriam Arnold van Piekeren

dinsdag, 26. september 2017

Gisternacht is tot ons groot verdriet onze oud-collega Arnold van Piekeren overleden. Arnold heeft bij ons biologie gegeven en was een bron van energie voor onze school, de leerlingen en zijn collega’s. De manier waarop hij in het leven stond, zijn humor, daadkracht en levenslust maakten het een voorrecht om in zijn buurt te zijn. Arnold is twee jaar geleden bij ons gestopt vanwege zijn verslechterende gezondheid. Dat deed hem en ons veel verdriet. Arnold wilde geen uitzondering zijn en eiste het uiterste van zichzelf.  Hij is overleden in het bijzijn van zijn vrouw Fenneke en zijn hond. Hij was er klaar voor.  Wij gaan hem missen.

Vanaf morgen, woensdag 27 september, is er gelegenheid om stil te staan bij Arnold. In lokaal B14 is een hoekje gemaakt. Er ligt een boek waar je iets voor Arnold kunt schrijven.

Daarnaast kun je op www.vanvuure.nl een herinnering of condoleance achterlaten. Log in met de naam Arnold en toegangscode ee4ac.

 Komende zondag 14:00 en 16:00 uur is er een afscheid in De Griffioen op Uilenstede nummer 106. Daar is er gelegenheid tot afscheid. Iedereen wordt gevraagd 1 bloem mee te nemen. Dit afscheid is voor iedereen toegankelijk. Zodra we meer specifieke informatie hebben, laten we dat weten.  De uitvaart zal volgende week in gesloten kring plaatsvinden.