Kennismakingsdagen

Op deze site krijg je een eerste indruk van het Fons. En misschien ken je wel kinderen die hier op school zitten, en over ons kunnen vertellen. Maar het beste is natuurlijk om zelf een kijkje te komen nemen!

Open Dagen

Op onze Open Dagen kun je op je gemak rondkijken, vragen stellen of een praatje maken. Met onze brugklassers en Leerlingenraad, want die zijn er speciaal voor jou. Net als onze mentoren, docenten en schoolleiding. In elk klaslokaal is bovendien iets leuks en leerzaams te doen – van een quiz tot een tumtum-bouwwerk. Je bent van harte welkom; alleen, samen met een vriend(in), of met je ouders/verzorgers.

Om de grote drukte op de Open Dagen te spreiden, schrijf je je in voor een bepaald tijdslot. In je eentje of samen met maximaal twee anderen. Dit kan vanaf januari 2021 via deze webpagina – graag tot dan!

Lesjesmiddag

Als je na een bezoek aan één van onze Open Dagen verder wilt kennismaken, is er onze Lesjesmiddag. Daar volg je interessante mini-lessen voor meerdere schoolvakken, om een nog beter beeld van het Fons te krijgen. Je ouders mogen je komen brengen, maar de lessen zijn natuurlijk alleen voor leerlingen – net als in het echt.

De Lesjesmiddag is alleen bestemd voor groep 8-leerlingen. Om de klassen niet te groot te maken, schrijf je je in. Dit kan vanaf januari 2021 via deze webpagina – graag tot dan!

Vragen?

Heb je een vraag over onze kennismakingsdagen? Dan kun je altijd terecht bij mevrouw Groen, onze afdelingsleider van de brugklas (gaby.groen@fonsvitae.nl of 020-5712419).