Kennismakingsactiviteiten 2022

Helaas kunnen we jullie, vanwege het hoge aantal corona-besmettingen, niet fysiek in ons mooie schoolgebouw ontvangen tijdens de Open Dagen. Maar we willen jullie toch graag zo ‘live’ mogelijk ontmoeten. En dat doen we als volgt:

  • WEBINAR
   Op dinsdagavond 18 januari van 19.00 tot 20.00u houden we een webinar: een presentatie via Teams door onze rector en afdelingsleiders brugklas, samen met meerdere leerlingen, over wat je (u) kunt verwachten van het Fons als leerling en als ouder. Met natuurlijk alle gelegenheid om vragen te stellen. Het belooft niet alleen een heel informatieve maar ook een heel gezellige bijeenkomst te worden, dus meld je (u) snel aan via dit formulier! De Teams-link krijg je (krijgt u) dan op debetreffende ochtend toegestuurd. (En mocht je (u) niet live aanwezig kunnen zijn, dan is de webinar na afloop spoedig terug te kijken via onze website.)
  • SNEAK PEEK
   Op donderdag 27 januari en dinsdag 1 februari geven we van 16.00 tot 17.00 uur een ‘sneak peek’ (voorproefje) van het Fons, via Teams. Jij (u) richt deze sneak peek zelf in; je (u) kunt meekijken in verschillende echte brugklaslessen, en/of met onze ‘razende reporterleerlingen’ Mimi en Floris meereizen door de hele school. Zij bezoeken niet alleen de lessen maar alles wat onze bezoekers willen zien, aan de hand van vragen die worden gesteld in de Teams-chat. Bijvoorbeeld: hoe zien jullie wc’s er uit?, wat is het mooiste lokaal in het gebouw?, waar zit de conciërge?, waar moet je heen als je uit de les bent gestuurd?, enzovoort. Roep het maar!, (bijna ;-D ) alles mag en kan. Meld je (u) aan via dit formulierDe Teams-link krijg je (krijgt u) dan op de betreffende ochtend toegestuurd.
  • LESJESMIDDAG
   We hopen onze Lesjesmiddag (een middag waarin groep 8-leerlingen als echte Fons Vitae-ers mini-lesjes voor verschillende vakken volgen) op woensdag 9 februari wel fysiek te kunnen organiseren, maar we moeten de dan geldende maatregelen nog even afwachten. Eind januari zullen we hier definitief over berichten, dus houd onze website in de gaten! (NB: Eerder aanmelden via email is NIET mogelijk.)

We hopen jou (u) op één of meer van onze kennismakingsactiviteiten te mogen verwelkomen! Heb je/hebt u in de tussentijd een brandende vraag die niet kan wachten? Kijk dan onder ‘Veelgestelde vragen over het Fons’, of stuur een mail naar opendagen@fonsvitae.nl.