Kennismakingsactiviteiten 2022

  • WEBINAR
   Op dinsdagavond 18 januari hielden we een Webinar: een live online presentatie door onze rector en afdelingsleiders brugklas, samen met meerdere leerlingen, over wat je kunt verwachten van het Fons als leerling en als ouder. De Webinar is hier via YouTube terug te kijken.
  • SNEAK PEEK
   Op donderdagmiddag 27 januari en dinsdagmiddag 1 februari gaven we een online Sneak Peek (voorproefje) van een echte schooldag op het Fons. Met brugklaslessen voor verschillende vakken, en een rondleiding door het hele gebouw met onze leerlingvloggers Mimi en Floris. De leerlingvlogger-streams van de Sneak Peeks zijn via YouTube hier (27 januari) en hier (1 februari) terug te kijken.
  • LESJESMIDDAG
   Onze Lesjesmiddag, een middag waarop je interessante mini-lesjes voor verschillende schoolvakken kunt volgen, vond plaats op woensdagmiddag 2 maart. Na afloop van de lesjes konden de deelnemers nog even rondkijken in ons gebouw, om zo een mooie complete indruk te krijgen van het Fons. In verband met de privacy van de deelnemende groep 8-leerlingen zijn er geen opnames beschikbaar van de Lesjesmiddag.

We hopen dat je één of meer van onze kennismakingsactiviteiten live of online hebt bijgewoond! Heb je naar aanleiding daarvan een brandende vraag? Kijk dan onder ‘Veelgestelde vragen over het Fons’, of stuur een mail naar opendagen@fonsvitae.nl.